Céges karácsony -- hajjaj

2008.12.18. 00:49

Én ebből kimaradtam otthon, bár kétségtelenül akkor is elkerültem volna, ha kötelező... Miért is kell felpörgetni így karácsony előtt az infantil generátort? Mindig is otthon ünnepeltem, családi körben, elég is volt.

Írország ebben is más: ami szar átvehető volt a nyomi angoloktól, azt sikerrel át is vették. Tehát itt is van minden cégnél "Social Comittee" vagy valami hasonló fejlövés és ezek kedves kötelességüknek érzik, hogy karácsonyi partit valamint cégen belüli ajándékozást rendezzenek. Az addig rendben van, hogy az alkalmazottaknak lehetőséget kell biztosítani, hogy egy meleg helyen együtt berúgjanak az év végére tekintettel. Nevezzük ezt mondjuk év végi partinak. Ha a kaja nem lenne büntetően szar, teljesen élvezhetőek lennének ezek a kis happeningek. (Bár a hiba okát egyszerűen csak ott kell keresni, hogy általában ilyenkor frissensültet rendelnek 200 főnek... Ééérted FRISSENsült, te tahó birkapásztor ír...)

 

És mivel tehetik még elviselhetetlenebbé az ünnepekig hátra lévő rövid (ámde lassan telő) időt? Természetesen a napi 8-10 órán át bámult munkakörnyezet végletes elcsúfításával. Ebben a cég olyan sikereket mutatott fel, hogy azt már kénytelen vagyok képileg is dokumentálni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://slainte.blog.hu/api/trackback/id/tr81829104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása